READING

A apărut primul influencer virtual din România

A apărut primul influencer virtual din România

Ana Tobor. Este numele care a apărut de câteva zile pe unele conturi de social media din România.

Cine este Ana Tobor? Este româncă, designer și se află în spatele brandului de haine “My simplicated”. Ea este primul influencer virtual din România.

“Hello! Eu sunt Ana și sunt primul influencer virtual din România❤️. Știu că deocamdată am un fan base mic, dar mă bucur să fiu deschizătoare de drumuri. Sunt convinsă că o să îmi fac mulți prieteni în mediul online și le multumesc colegilor care m-au susținut prin share-uri și postări. Ma găsiți pe Instagram ca ana.tobor. Haideți să ne împrietenim” – este postare ce dezvăluie misterul Anei pe Instagram.

Primul influencer virtual pe Instagram este Lil Miquela. Ea are 1,9 milioane de urmăritori debutând pe această platformă din aprilie 2016. Miquela Sousa sau Lil Miquela (lilmiquela pe Instagram) are în jur de 20 de ani, se prezintă ca fiind  pe jumătate braziliancă, pe jumătate spaniolă și locuiește în Los Angeles.

View this post on Instagram

Cromosaturación w/ @klausbiesenbach

A post shared by Miquela (@lilmiquela) on

Un alt influencer virtual este Shudu (Shudu.Gram), un supermodel virtual cu 198.000 de followers pe Instagram, creat de fotograful britanic Cameron-James Wilson.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.