READING

A început caravana Water Power by Sephora

A început caravana Water Power by Sephora

Prin Caravana Water Power by Sephora, începută pe 13 septembrie, retailerul de cosmetice Sephora aduse în atenția celor care își doresc o piele radiantă o serie de produse coreene cu formule unice, inovatoare, care întăresc și mențin hidratarea pe tot parcusul zilei (serumuri și creme de hidratare de zi, măști de noapte pentru ochi, pentru buze sau pentru întreaga față)

Calendarul caravanei cuprinde activări în centre comericale în cinci orașe: 13 septembrie  –  București (Promenada Mall); 15 septembrie – Constanța (City Park Mall); 17 septembrie – Cluj (Polus Cluj); 18 septembrie – Timișoara (Shopping City Timișoara); 20 septembrie – Iași (Palas Iași).

Laneige Lip Sleeping Mask: formula hidratantă conferă buzelor un aport de minerale și acid hialuronic formând o peliculă protectoare care menține hidratarea pe tot parcusul nopții. Vitamina C, antioxidanții și extractele din căpșuni, zmeură, coacăze și merișor ajută la eliminarea celulelor moarte, buzele devenind netede și catifelate.

Laneige Water Bank Moisture Cream:  conține apă cu minerale ionizate, un amestesc de minerale esențiale precum zinc, potasiu, calciu, magneziu, mangan și sodiu care ajută la menținerea unui nivel de hidratare ridicat este soluția perfectă pentru tenul uscat cu aspect tern, culoare și textură neuniforme.

DR.JART+ Cicapair Tiger Grass Cream: calmează pielea iritată și inflamația. Formula conține planta cameleon, coada șoricelului, minerale, sodiu, potasiu, calciu și magneziu care întăresc hidratarea și revigorează pielea obosită.

belief Aqua Bomb Jelly Cleanser: gelul pentru curățarea feței se transformă într-o spumă fină la contactul cu apa, elimină impuritățile și machiajul cu ajutorul bulelor fine. Gelul conține o formulă super-hidradantă oferind tenului hidratare, luminozitate și un aspect neted și catifelat.

Lansată în Franța, în 1970, rețeaua de magazine Sephora este din 1977 parte a Moet Hennessy Louis Vuitton Group, cel mai mare grup de lux la nivel mondial. Spehora are peste 600 de magazine în Europa și aproximativ 1.900 de magazine la nivel internațional, prezente în 29 de țări din întreaga lume. În România, Sephora este prezentă pe piață din aprilie 2007.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.