READING

Accelerator de business pentru startup-uri din ind...

Accelerator de business pentru startup-uri din industria cosmeticii 

L’Oréal a încheiat un parteneriat cu Station F din Paris, cel mai mare campus din lume destinat startup-urilor, prin intermediul căruia va susține un accelerator de business dedicat afacerilor din industria de beauty, aflate la început de drum.

În program vor fi acceptate 20 de startup-uri, începând cu luna ianuarie 2018, cărora li se va oferi mentorat și sprijin operational.

Ce start-up-uri pot aplica? 

Branduri independente de cosmetice care dezvoltă produse inovatoare (produse pentru machiaj,  produse pentru îngrijirea pielii, părului și parfumuri).

Startup-uri din domeniul tehnologiei cu expertiză în domenii precum realitatea augmentată, realitatea virtuală, inteligența artificială, machine learning, social commerce.

Startup-uri specializate în oferirea de servicii digitale în domeniul frumuseții (aparate, instrumente de diagnoză, produse de personalizare, motoare de rezervări, social-selling marketplace)

Programul durează între 6 și 12 luni, iar aplicațiile pot fi trimise la adresa de mail: startup@loreal.com.

Mai multe detalii despre program, aici.

Station F a fost inaugurat în iunie 2017, în Paris, și este susținut de Xavier Niel (Free Telecom, Kima Ventures, 42 coding school). Campusul  are o suprafață de 34.000 mp și găzduiește peste 1.000 de startup-uri.

Credit foto: L’Oréal

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.