READING

adidas își va testa produsele în spațiu

adidas își va testa produsele în spațiu

adidas a încheiat cu ISS National Lab, entitate administrată de Center for the Advancement of Science in Space, un parteneriat pe mai mulți ani pentru testarea, în premieră, a încălțămintei pe care o produce, în spațiu, devenind, astfel, primul brand de încălțăminte își testează produsele în condiții extreme, tocmai în spațiu.

Transportul primelor peerchi de încălțăminte urmează să fie realizat printr-o misiune specială SpaceX, contractată de NASA, în prima parte a anului 2020. Astronauții de la bordul navei vor realiza o serie de experimente pentru a vedea dacă este posibilă producerea tălpilor cu tehnologie Boost din particule de diferite dimensiuni – ceea ce, potrivit oamenilor de știință, ar îmbunătăți performanța și confortul încălțămintei.

Câteva mingi de fotbal, livrate anul acesta prin intermediul unui transport special NASA, au fost deja testate în spațiu în condiții de microgravitație.

În etapele viitoare ale acestui experiment, adidas intenționează să cerceteze performanța umană și sustenabilitatea în spațiu. Elemente din antrenamentele fizice ale astronauților ar putea fi folosite de adidas pentru a îmbunătăți performanțele atleților.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.