READING

Alice în Țara Minunilor, tema Calendarului Pirelli...

Alice în Țara Minunilor, tema Calendarului Pirelli 2018

”Alice în Țara Minunilor” este tema Calendarului Pirelli 2018, ajuns la a 45-a ediție.  Proiectul de anul acesta poartă semnătura fotografului britanic Tim Walker și reunește imagini cu 18 personalități din lumea modei, filmului, muzicii și activiști din domeniul social.

“Povestea Alice în Țara Minunilor a fost spusă de atât de multe ori, eu am dorit însă să merg la originea ideii care a stat la baza imaginației lui Lewis Carroll astfel încât să pot spune această poveste din nou, de la început”, a declarat Tim Walker.

”Mi-am dorit să găsesc o perspectivă diferită și originală” – Tim Walker.

Care este perspectiva pe care a mers Tim Walker? Toți protagoniștii ediției sunt persoane de culoare. Este pentru a doua oară când se întâmplă acest lucru în istoria calendarului Pirelli, după ce fotograful englez Terence Donovan a fotografiat cinci femei de culoare, inclusiv pe Naomi Campbell, în 1987.

Fotomodelul britanic Naomi Campbell se află la a patra apariție în Calendarul Pirelli. Alături de ea, apar modelul sudanez-australian Adut Akech, activista şi modelul britanic Adwoa Aboah, modelul senegalez-german Alpha Dia, modelul şi actorul benino – american Djimon Hounsou, modelul sudanez-australian Duckie Thot, activista pentru drepturile femeilor din Gambia Jaha Dukureh, modelul britanic King Owusu, rapperul american şi cântăreţul Lil Yachty, actriţa mexicano-kenyană Lupita Nyong’o, actorul american, vedeta de televiziune şi compozitorul/ cântăreţul RuPaul, actriţa americană Sasha Lane, rapperul american, cântăreţul, compozitorul, actorul, producătorul muzical şi antreprenorul Sean “Diddy” Combs, modelul american Slick Woods, avocata şi modelul sud African Thando Hopa, actriţa americană, autoarea şi prezentatoarea de televiziune Whoopi Goldberg, modelul britanic Wilson Oryema și  designer-ul, stilistul britanic de modă şi cântăreaţa Zoe Bedeaux.

Stilistul Edward Enninful, actualmente redactor șef al Vogue UK, a fost responsabil de selectarea costumelor folosite pentru această ședință foto, care a avut loc la Londra în luna mai a acestui an.

Duckie Thot

Whoopi Goldberg și Thando

Naomi Campbell și Sean „Diddy” Combs

Rupaul și Dijmon

Foto: Pirelli

 

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.