READING

Amber Valletta și Tim Blanks, gazdele Copenhagen F...

Amber Valletta și Tim Blanks, gazdele Copenhagen Fashion Summit

Amber Valletta și Tim Blanks sunt gazdele  Copenhagen Fashion Summit, eveniment ajuns la a șasea ediție, dedicat industriei de modă și sustenabilității, ce va avea loc în Danemarca între 15 și 16 mai.

Amber Valetta și Tim Blanks

Amber Valletta este actriță, model, antreprenor, activist social și cea care a fondat brandul de fashion Master & Muse. Tim Blanks este din 2015 editor-at-large al portalului The Business of Fashion. Anterior, timp de zece ani a fost editor-at-large la Style.com, partea a Conde Nast.

Lansat în 2009, Copenhagen Fashion Summit a devenit un eveniment de referință în domeniul modei și sustenabilității, reunind profesioniști din industria modei  interesați să discute despre probleme de mediu și probeme sociale, precum și despre chestiuni care țin de etica în business. Ajuns la a șasea ediție, evenimentul are loc la Copenhagen Concert Hall.

Ediția de anul acesta va avea loc într-un nou format, extins la două zile pentru a le permite participanților mai multă interacțiune și mai mult acces la informații.

În cadrul Copenhagen Fashion Summit 2018 va fi lansat raportul anual Pulse of the Fashion Industry.

Mai multe detalii despre agendă, aici.

Înscrieri la eveniment, aici.

Taxele de participare standard variază între 350 și 900 € (fără TVA). Pentru pachetul premiul, taxele variază între 600 și 1.600 €.

Foto: Copenhagen Fashion Summit

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.