READING

Analiză: ce produse cosmetice folosesc românii var...

Analiză: ce produse cosmetice folosesc românii vara și cât cheltuiesc?

Deodorantul, gelul de duș și șamponul sunt cele mai cumpărate produse cosmetice pe durata verii, arată o analiză a retailerului online ImportDirect.ro. Produsul vedetă este un șampon L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, de 250 de ml., la prețul de 6,6 lei fără TVA, iar valoarea unei comenzi plasate pe timpul verii de clienții finali pe ImportDirect.ro este de 400 de lei. La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C pe ImportDirect.ro are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă).

Alături de deodorante, gel de duș și șampon sunt achiziționate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curățenie pentru uz casnic și scutecele.

În comenzile plasate pe timpul verii pe ImportDirect.ro clienții includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kit-ul standard de îngrijire estivală, precum: loțiune demachiantă, loțiune tonică, creme de față de zi și de noapte (produse pentru ten),  gel de duș, loțiuni de corp și de plajă (pentru corp), șampon, balsam și ulei de păr.

ImportDirect.ro este un retailer online de tip hard discount și unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse originale la preț mic din România.

”Achiziția unui kit de produse cosmetice necesare pe timpul verii de pe ImportDirect.ro poate costa cu până la 30% mai puțin față de aceleași produse cumpărate din alte magazine multinaționale. Putem oferi prețuri foarte bune, accesibile tuturor, pentru produse originale și de calitate de la cele mai cunoscute branduri, datorită colaborării directe pe care o avem cu producătorii produselor comercializate și a faptului că lucrăm cu stocuri limitate provenind mai ales din capete de stoc”, spune Zsolt Forika, CEO, ImportDirect.ro.

Dacă, în mod obișnuit, un client face o achiziție la fiecare două luni sau trimestrial, pe perioada verii, frecvența comenzilor plasate poate ajunge la 6 – 8 săptămâni. Cei mai mulți clienți finali care fac achiziții de produse originale de calitate și la preț mic de pe ImportDirect.ro sunt din marile orașe: București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

De la începutul anului, ImportDirect.ro a introdus în ofertă o nouă categorie de produse, jucării, și a suplimentat categoriile deja existente – o noutate o reprezintă comercializarea de pensule pentru machiaj și cosmetice.

ImportDirect.ro este un retailer online de tip hard discount și unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse originale la preț mic din România. Majoritatea produselor sunt importate direct din țările vestice ale Europei.

Foto: Pixabay

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.