READING

Analiză WatchShop: ce bugete alocă românii pentru ...

Analiză WatchShop: ce bugete alocă românii pentru ceasuri?

WatchShop.ro, magazinul online specializat în comercializarea de ceasuri, estimează că românii vor aloca între 500 și 700 de lei pentru achiziții de ceasuri în ultimele două luni ale anului curent.

Vânzările de ceasuri mass-market și mid-level vor crește, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă – perioadă propice pentru a oferi cadouri – și cu începutul campaniilor de reduceri.

Anul trecut, în lunile noiembrie-decembrie, cel mai achiziționat ceas pentru cadou a fost Sekonda Navy, pentru damă, la prețul de 210 lei.

”Din căutările și comenzile plasate de clienții WatchShop.ro, observăm deja un interes foarte mare pentru ceasurile fashion și cele cu tehnologii noi, lucru ce ne indică o tendință în comportamentul de consum din ultimele luni ale anului, moment pentru care ne-am pregătit cu stocuri și colecții noi”, precizează Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Cea mai nouă colecție de fashion lansată de Sekonda este deja disponibilă pe watchShop.ro și aceasta cuprinde mai multe modele, printre care Tree of Life Design și Light Pink.

De Black Friday 2018, clienții WatchShop.ro vor putea achiziționa și modelul Sekonda Cronograf 1593, cotat la prețul de 580 de lei.

Ceasurile disponibile în oferta WatchShop.ro pot fi probate în showroom-ul magazinului din București, din Bulevardul Banu Manta nr. 60, de unde clienții pot ridica și comenzile plasate online. Clienții care aleg livrarea la domiciliu au posibilitatea de a returna gratuit produsele comandate în 365 de zile. Ceasurile Sekonda beneficiază de întreaga gamă de servicii suplimentare oferite clienților WatchShop.ro, precum revizii gratuite, gravură laser, ambalarea produselor pentru cadou.

Brandul Sekonda cuprinde peste 340 de modele și la nivel global vinde anual peste 1 milion de ceasuri, dintre care sunt returnate sub 1%. În prezent, aceste ceasuri sunt comercializate în 66 de țări din întreaga lume, iar de aproape 30 de ani consecutiv Sekonda este cel mai bine vândut brand de ceasuri din Marea Britanie.

WatchShop.ro are un portofoliu de peste 15.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.