READING

Andreea Emilian: oferim nu doar tratamente cosmeti...

Andreea Emilian: oferim nu doar tratamente cosmetice, ci adevărate experiențe senzoriale

După o experiență de 15 ani în industria cosmeticelor, într-o corporație, Andreea Emilian a  spus ”punct și de la capăt” și, în această vară, a deschis porțile Strop Beauty. Un salon de îngrijire a frumuseții care și-a propus să fie mai mult decât un salon. Un hub de frumusețe, unde aceasta este abordată holistic.

Pe zona de cosmetică organică sunt convinsă că există loc de dezvoltare, este un trend în creștere și pe bună dreptate. Avem tendința de a ne întoarce la natură, la ceea ce este tradițional, ne îndreptăm către un model mai simplu, mai firesc și mai curat: ne dorim o frumusețe sănătoasă.

În noul salon sunt folosite cosmetice organice de la Careless Beauty, singurul brand românesc de cosmetică organică cu brevete de invenție și acesta va  găzdui ateliere de dezvoltare personală, terapii alternative, antreprenoriat de inspirație românească și evenimente artistice.

IDEEA

Încă din copilărie iubeam natura și credeam în puterea vindecătoare a plantelor. În facultate deja îmi doream să lucrez în domeniul cosmeticii, axandu-mă apoi pe efectul curativ, terapeutic al plantelor în cosmetică. Au urmat 15 ani în care am lucrat în domeniul frumuseții, ani în care am reușit să documentez și să observ tendințele, să ascult clienții și să înțeleg că așteptările fiecărei persoane atunci când afirmă “vreau să fiu frumos” pot fi diferite. Așa am creat Strop Beauty. Un loc în care abordăm frumusețea holistic, în totalitatea componentelor sale naturale.

INVESTIȚIA

Am încercat să oferim clienților care ne trec pragul nu doar tratamente cosmetice, ci adevărate experiențe senzoriale. Ne-am dorit să creăm un ambient primitor, cald și intim, în care să încercăm rând pe rând să atingem simțurile: atât senzorial, prin atingerea produselor, cât și olfactiv și vizual. Totul având ca efect armonizarea dintre corp și suflet. Așa că am reunit în Spațiul Strop un ambient plăcut, cu aromă de plante, cu expoziții de artă și, bineînțeles, cu tratamente cosmetice organice. Investiția totală este de 30.000 euro.

NUMELE

Cumva, numele a venit de la sine și se bazează pe credința că frumusețea are multe componente și poate fi înțeleasă diferit. Prin urmare aceasta se poate traduce prin: strop de bine, strop de tihnă, strop de tine.

Strop, în peisajul saloanelor bucureștene

Strop este mai mult decât un salon. Este un hub de frumusețe, aceasta fiind abordată holistic. Pe de o parte oferim tratamente faciale și corporale cu produse dermato-cosmetice organice românești, lucrând cu singurul brand cosmetic organic românesc cu brevete de invenție, și folosim doar tehnici de masaj manual, acesta reprezentând în sine o terapie cu beneficii majore pentru piele. Pe de altă parte, Strop va funcționa ca loc în care se vor desfășura diferite ateliere cu rol de informare și educare a clientului privind beneficiile produselor organice, ale terapiilor alternative, ateliere de dezvoltare personală, hobby-uri creative și chiar evenimente artistice.

Colaborarea cu Careless Beauty

Careless Beauty este un brand în care regăsesc toate valorile pe care Strop Beauty le promovează. Pune în valoare capitalul plantelor românești, metodele de masaj manual tradițional și beneficiile oferite de acestea. Nu puteam găsi un partener mai potrivit. În Strop Beauty toate tratamentele faciale și chiar corporale sunt realizate cu produse Careless. Mai mult decât atât, oferim clienților noștri consultanță specializată și personalizată în ceea ce privește rutina de îngrijire zilnică și diagnosticul pielii, iar produsele Careless pot fi achiziționate atât din salonul Strop cât și de pe site-ul www.stropbeauty.ro.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.