READING

Andreea Raicu lansează un program de mentoring pen...

Andreea Raicu lansează un program de mentoring pentru femei

Andreea Raicu lansează Woman4Women, primul program de mentoring pentru femei din România.

Prin intermediul a 10 webminarii LIVE, ce au loc săptămânal, Andreea Raicu își propune să inspire și să ajute femeile care-și doresc un echilibru concret între viața profesională și cea personală, mai multă încredere în sine și o mai bună gestionare a relațiilor.

”Prin intermediul Woman4Women, îmi doresc să împart cât mai multe din ceea ce am învățat în urma călătoriei către mine, care a început în urmă cu 8 ani în India, a experiențelor de viață și a cursurilor pe care le-am urmat. Îmi doresc să devin un suport pentru tine, să te ajut să te înțelegi mai bine, să îți ofer instrumente pe care să le integrezi în viața ta de zi cu zi.”– Andreea Raicu

Achiziționarea unui loc în acest program de mentoring, se poate face aici. Sunt disponibile mai multe variante de pachete, dar și posibilitatea de reducere pentru plata integrală. Cele care se înscriu până pe 10 septembrie, beneficiază de o reducere early bird de 10%.

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, Andreea Raicu este Founder, CEO & Creative Director al platformei andreearaicu.ro. Este Good Will Ambassador, a ținut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de Mindfulness și ține conferinte despre viața trăită în echilibru. Este autoare a unei cărți de gătit, Mănâncă și arată bine, iar anul trecut a lansat cartea Descoperă-te, publicată de editura Curtea Veche. A urmat cursuri în urma cărora s-a specializat ca facilitator de meditații și Mindfulness și anul trecut a absolvit o școală în urma căreia a devenit Holistic Counselor. În 2019 a lansat, în colaborare cu Rupda, primul program de meditații ghidate din țară.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.