READING

Andreea Tanislav, BottegaVerde.ro: Vrem să fim lid...

Andreea Tanislav, BottegaVerde.ro: Vrem să fim lideri pe zona de cosmetice naturale

Fondat de familia Lavino în 1972, în Piena, inima Toscanei, businessul Bottega Verde înseamnă acum producție de cosmetice naturale și comercializarea acestora în peste 400 de magazine din Italia și 80 în alte țări. Este brandul italienesc de cosmetice naturale cu cele mai multe lansări de produse și reușește să îmbine cu brio rețetele tradiționale cu inovația și cercetarea.

În România, brandul există din noiembrie 2015 prin intermediul unui magazin online care a ajuns anul acesta la vânzări de un milion de euro. Despre ce înseamnă acest business și planurile pe care le are pe piața românească, am aflat de la Andreea Tanislav, Marketing Manager, BottegaVerde.ro.

Andreea Tanislav, Marketing Manager, BottegaVerde.ro

Cine sunteți voi, Bottega Verde România?

BottegaVerde.ro înseamnă o echipă tânără, foarte ambițioasă cu multa experiență în zona de online și foarte pasionați de ceea ce fac. Anul acesta preconizăm o cifră de afaceri de 1 milion de euro, în creștere cu aproape 50% față de anul anterior, iar pentru anul viitor ne propunem să accentuăm ritmul de creștere. Venim mereu în întâmpinarea clienților noștri cu consiliere specializată în alegerea produselor potrivite, cu oferte personalizate și prețuri accesibile, astfel încât românii să beneficieze de aceleași prețuri și discounturi ca în Italia.

Pentru că ai amintit de Italia, cum diferă vânzările din România față de cele din Italia în ceea ce privește preferințele consumatorilor?

Produsele cele mai vândute pe piața din România sunt cele destinate îngrijirii  corpului și pe o tendință de creștere se află cele pentru îngrijirea tenului. În Italia, topul vânzărilor este diferit deoarece pe primul loc se află produsele pentru îngrijirea tenului. La modul general, există o preocupare destul de mare pentru îngrijirea și întreținerea sănătății pielii atât în rândul femeilor cât și al bărbaților.

Câte produse aveți în ofertă?

Avem peste 1700 de produse cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului, protecție solară, pentru femei, copii și bărbați, produse pentru casă, parfumuri, produse de machiaj. Sunt folosite peste 300 de ingrediente naturale în rețetele cu tradiție și produsele nu sunt testate pe animale.

Ce ați pregătit pentru anul acesta de Black Friday?

Ne-am pregătit cu reduceri de până la 82% la sute de produse. Astfel, Black Friday reprezinta ocazia ideala de a achiziționa produsele dorite la prețuri mai accesibile, totodată este o ocazie bună de a găsi inspirație când vine vorba de cadourile pentru cei dragi de sărbători.

Aveți o cauză socială pe care o susțineți. Povestește-ne despre aceasta.  

BottegaVerde.ro susține cumpărăturile responsabile, de aceea în fiecare lună avem campanie ce conține mesaje motivaționale create de ilustratoarea Liliana Arnăut. Astfel poți dona 5 sau 25 lei pentru care primești un magnet sau o sacoșă cu mesajul lunii, toți banii fiind donați proiectului Pădurea Copiilor, care au ca scop reîmpădurirea zonelor degradate din sudul României.

 Ce v-ați propus mai departe pentru Bottega Verde în România?

Pe termen mediu, dorim să ne extindem prezența și pe alte canale decât cel online iar pe termen lung, obiectivul nostru este ca BottegaVerde.ro să devină lider de piață pe segmentul produselor cosmetice naturale.

Gama de produse de îngrijire cu vanilie neagră

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.