READING

ANSON’S a intrat pe piața din România cu primul ma...

ANSON’S a intrat pe piața din România cu primul magazin din Europa Centrală și de Est

ANSON’S, o companie de îmbrăcăminte multi-brand pentru bărbați, membră a grupului Peek & Cloppenburg Düsseldorf, a deschis în București primul magazin din Europa Centrală și de Est. Magazinul este amplasat în centrul comercial Sun Plaza din București și are o suprafață de 1.506 m². Magazinul comercializează produse ale mărcilor Boss Black, Mc Neal, Montego Men, Tommy Hilfiger SPW., Christian Berg, Hugo, Pierre Cardin, Boss Casual, Guess și Tommy Jeans.

„De la înființarea sa în 1989, ANSON’S a devenit una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania și continuă să crească pe piața internațională. După magazinul pe care îl deschidem acum în România, urmează să deschidem alte magazine în Republica Cehă și Croația”, a declarat Paul Pörtner, Director Retail Management Peek & Cloppenburg.

Gama ANSON’S include îmbrăcăminte pentru orice ocazie – de la petrecerea timpului liber la afaceri, de la costume la accesorii, inclusiv pantofi și îmbrăcăminte sport. Compania comercializează mărci internaționale de top în toate segmentele de modă și gamele de prețuri, inclusiv Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger și Joop, precum și mărci exclusive precum Jake*s, REVIEW, MCNEAL și Christian Berg. De la proiectare la producția și distribuția mărcilor exclusive, grupul de companii combină totul sub un singur acoperiș. Indiferent dacă căutați ceva la modă sau clasic – selecția mărcilor exclusive este ceea ce completează gama de produse la ANSON’S.

ANSON’S are 19 magazine în 15 locații și este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania.

Retailerul de modă Peek & Cloppenburg, lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte de lux, are aproximativ 16.000 de asociați și peste 140 de magazine în 15 țări din întreaga Europă.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.