READING

Antonia este ambasadoarea gamei Loncolor Ultra

Antonia este ambasadoarea gamei Loncolor Ultra

Cea mai populară gamă din portofoliul Loncolor s-a relansat cu un nou ambalaj și o nouă ambasadoare de brand, Antonia, cu care Loncolor a semnat un contract de imagine pentru următorii trei ani.

Odată cu relansarea, gama Loncolor Ultra se extinde cu 5 noi nuanțe, ajungând acum la un total de 40 de nuanțe, de la cele de gri, cenușiu și blond rece la cele de blond cald și rose, de la nuanțele de chihlimbar, miere, la cele de arămiu, rubin, violet, vișină și până la castaniu.

Cele 5 nuanțe noi în portofoliu sunt: castaniu scorțișoară, castaniu vibrant, blond bej cenușiu, blond irizat și ciocolată neagră – nuanță creată special pentru Antonia.

”Asocierea cu Antonia  – ambasadoare a gamei Ultra a venit absolut natural, pentru că așa cum ea este un adevărat lider în lumea artistică, iubită de români, Loncolor Ultra este lider în piața de vopsea de păr , iubită de consumatoarele loiale de peste 30 de ani. Acest lucru ne-a motivat să creăm o nuanță dedicată Antoniei și să acționăm ca adevărați lideri care aduc un suflu nou în piață,”  declară Marius Niță, director de marketing și vânzări, Loncolor.

Lansată în 2003, din gama Loncolor Ultra s-au vândut până acum aproximativ 80 de milioane de tuburi de vopsea.

Alături de cele 40 de culori, gama Loncolor Ultra pune la dispoziția consumatoarelor și un set pentru decolorare, de până la 7 tonuri, ușor de folosit acasă, ce se poate folosi atât pentru decolorare totală, cât și pentru decolorare selectivă (șuvițe). Setul de decolorare include și o mască de păr.

Loncolor Ultra Duo Max – singura gamă de vopsea de păr din România, dedicată părului bogat sau lung

Pornind de la insight-ul consumatoarelor cu păr lung sau foarte des, care în medie consumă minim două tuburi de vopsea la o singură colorare, Loncolor a creat încă de acum 10 ani o gamă dedicată care reunește cele mai iubite nuanțe Loncolor Ultra. Și acest pachet special de vopsea în cantitate dublă, la preț avantajos, are parte acum de o relansare, cu ambalaje noi și nuanțe noi, inclusiv 4.10 Ciocolată Neagră, creată pentru Antonia. Varianta Duo Max este disponibilă acum în 13 nuanțe.

Loncolor, brand lansat în 1993, face parte din portofoliul Papillon Laboratoires Cosmetiques, cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de 27 de ani în domeniu.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.