READING

Aplicația mobilă a retailerului CCC lansată și în ...

Aplicația mobilă a retailerului CCC lansată și în România

Retailerul de încălțăminte și accesorii CCC a lansat aplicația mobilă, România devenind a cincea țară unde aceasta este disponibilă. Aplicația a fost lansată anterior în  Cehia, Slovacia, Ungaria și Austria. Aceasta este gratuită și poate fi descărcată din Google Play și App Store. Într-o săptămână de la lansare, aplicația a fost instalată de aproape 20.000 de utilizatori.

Aplicația CCC facilitează cumpărăturile online cu ajutorul funcționalităților moderne precum ‘Căutare Vizuală’ (căutarea produselor pe baza unei fotografii de produs) sau ‘Descoperă’ (like/dislike). Clienții pot, de asemenea, să verifice disponibilitatea produselor în magazinele fizice sau să găsească magazinul cel mai apropiat din zonă. Utilizatorii au acces la ofertele promoționale online și din magazine.

Prin intermediul aplicației, utilizatorii se pot înscrie în Clubul CCC disponibil digital pe platforma CCC. Cei care vor să devină membri ai Clubului CCC se pot înregistra în aplicație și pot utiliza versiunea mobilă a cardului de loialitate.

Membrii Clubului CCC beneficiază de oferte speciale și beneficii exclusive prin intermediul aplicației mobile: acces la promoții curente, posibilitatea folosirii cardului digital în magazinele staționare, editarea rapidă a datelor personale de utilizator. Atunci când se înscriu în Club, în aplicația mobilă, utilizatorii primesc imediat un card digital dedicat cu număr unic și au acces la ultimele promoții, reduceri și beneficii.

La mijlocul lunii martie anul acesta, retailerul a deschis pentru clienții români și magazinul online.

Grupul CCC are 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.