READING

Artă, cultură și modă: Artistry Studio NYC Edition...

Artă, cultură și modă: Artistry Studio NYC Edition

Compania de vânzări directe Amway a lansat pe piața românească o nouă colecție de cosmetice, Artistry Studio NYC Edition. Noua colecție marchează o premieră pentru companie – este, după cum a precizat la evenimentul de lansare, Ioana Enache, General Manager pentru Amway România, Bulgaria şi Grecia, pentru prima dată când compania se asociază cu lumea artei şi redă stilul de viaţă al unui artist în mediul urban, având ca inspiraţie New York-ul, o metropolă mereu dinamică.

Artwork for Artistry Studio Fall 2018 New York Edition

Ambalajele colecției Artistry Studio NYC Edition poartă semnătura artistei Lady JDay din New York.

Lady JDay

În acest context, pe plan local, Amway a anunțat că va fi partenerul oficial al evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor şi va susţine două tinere artiste din România în demersul lor de a-şi valorifica pasiunea pentru pictură. Astfel, pe 5 octombrie Amway Business Center va deveni pentru o seară Artistry Studio Gallery, unde Elena Irina Yahfouf Dragomir și Sînziana-Daniela Cosoianu, studente la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, vor avea ocazia să îşi expună lucrările.

Artistry este o gamă de lux pentru îngrijirea pielii și frumusețe, cu o tradiție de 50 de ani, aflată  în top 10 cosmetice de lux, la nivel internațional, potrivit unor studii independente businessului Amway. Ingredientele cosmeticelor Artistry provin exclusiv din fermele bio ale companiei Amway din SUA, Brazilia, China, Vietnam și sunt create de echipa de cercetători și inovatori ai companiei care deține, în prezent, 800 de patente de inovație și creativitate.

Compania Amway a fost fondată în 1959 și are sediul central în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii. La sfârșitul anului 2017, compania a anunțat vânzări de peste 8,6 miliarde de dolari, înregistrând creșteri ale vânzărilor în mai multe piețe cheie, precum Coreea de Sud, Thailanda, Rusia și India, iar prognoza companiei pentru 2018 este de continuare a creșterii.

În top 10 al celor mai bune piețe Amway din întreaga lume, bazat pe vînzările din 2017, se clasează China, SUA, Coreea de Sud, Japonia, Thailanda, Taiwan, India, Rusia, Malaezia și Hong Kong.

Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la Nutrilite, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la Artistry și sistemul de tratare a apei de la eSpring.

Amway este prezentă în România din 1997.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.