READING

Ashley Graham, pas important în televiziune

Ashley Graham, pas important în televiziune

Supermodelul plus-size Ashley Graham, un simbol contemporan al feminismului și al luptei pentru diversitate și incluziune, va prezenta emisiunea American Beauty Star, un reality show dedicat make-up artiștilor, difuzat de Lifetime. Totodată, ea este și producător executiv al emisiunii, alături de Norton Norton Herrick și Adriana Lima, gazda primului sezon.

Este prima dată când Graham va prezenta o emisiune și este primul ei rol major în televiziune, ea anterior apărând în alte emisiuni TV, inclusiv în juriul America’s Next Top Model.

”Pe când eram copil nu prea am avut ocazia să văd femei cu mărimea mea la haine în emisiunile pe care le urmăream, e important să schimbăm asta pentru generațiile următoare și să le arătăm cât de diversă este lumea”, a precizat Ashley Graham cu ocazia anunțului privind noul ei job.

La începutul anului, Ashley Graham a semnat un contract de colaborare cu Revlon, devenind ambasadoare de brand în cadrul campaniei ”Live Boldly”.

De asemenea, tot anul acesta, împreună cu mama sa, Linda Graham, este imaginea unei campanii pentru brandul Swimsuits for All.

Ashley Graham și-a început cariera în modeling de la 13 ani, după ce a fost descoperită într-un mall din Nebraska. A apărut pe coperta Cosmopolitan și British Vogue și a fost primul model plus size care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. A fost imaginea mai multor branduri, printre care și H&M Studio.

De-a lungul anilor a devenit un simbol al luptei contra stereotipurilor și un model pentru femeile din întreaga lume – indiferent de forma corpului, mărime și greutate.

Anul trecut, împreună cu Rebecca Paley, a publicat cartea ”A New Model What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like”.

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.