READING

Aslavital Mineralactiv, în formule noi

Aslavital Mineralactiv, în formule noi

Farmec modernizează Aslavital Mineralactiv, prima gamă românească creată pe baza Argilei 100% naturale, provenită din munții Pădurea Craiului.

Noua gamă cuprinde produse pentru demachiere și tonifiere: Apa micelară cu Argilă și Emulsia demachiantă detox, fiole hidratante detox, cremă hidratantă antipoluare SPF 10, precum și produs antirid (crema antirid poluare SPF 10, elixirul antirid și antipoluare, fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, crema antirid cu calciu, fiolele regenerare celulară și crema netezire riduri de noapte). Gama include și o Mască detoxifiantă cu cărbune peel-off și Pudra de Argilă pentru tratamente cosmetice.

”Am inovat formulările produselor, păstrând ingredientele naturale, pentru a oferi consumatorilor noștri soluții extrem de sigure în utilizare, cu o eficacitate sporită, demonstrată prin măsurători instrumentale și am modernizat ambalajele, care acum integrează un design mai dinamic și memorabil”,  a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec.

La nivel de compoziție, principalul element de noutate în gamă este Cobiodefender-ul EMR, primul ingredient activ care acționează în vederea reducerii alterărilor biologice din piele, asigurând protecția tenului împotriva stresului urban și a poluării.

Beneficiile noii game se datorează asocierii unice dintre argila provenită din munții Pădurea Craiului, un regenerator fizic deosebit de puternic, Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres specific, cu un rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică și complexul Ferulan, bogat în acid Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți.

Produsele sunt netratate chimic, în structura lor se regăsesc peste 20 minerale naturale ce  soluționează problemele distincte ale tenului, în special ale celor sensibile, ușor iritabile. Produsele se adresează unei plaje largi de consumatori, cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani.

Gama Aslavital Mineralactiv este deja disponibilă în magazinul online www.farmec.ro și în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital, urmând ca de la mijlocul lunii octombrie să poată fi achiziționată și din hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.