READING

Au început înscrierile la V for Vintage

Au început înscrierile la V for Vintage

Organizatorii V for Vintage au deschis listele de înscriere pentru designeri la ediția cu numărul 21 a târgului de design contemporan și cultură vintage, ce va avea loc la Hanul Gabroveni din București, pe 10 și 11 noiembrie.

Giovanni Ottonello

Juriul care va selecta înscrierile designerilor este alcătuit din Giovanni Ottonello (Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (The Secret Code of Fashion) și Laura Călin (V for Vintage).

Myra Postolache

Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, bijuterie și accesorii se face pe baza unui portofoliu, prin completarea formularului de înscriere de pe site.

Criteriile de selecție urmărite de juriu sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea temei V for VINTAGE 21 și viziunea artistică.

Înscrierile se pot face până la data de 7 octombrie 2018.

Premiile oferite în cadrul acesteie ediției V for Vintage sunt: BEST DESIGNER by Elle – premiu oferit de revista Elle România; BEST YOUNG DESIGNER by Glamour – premiu oferit de revista Glamour; BEST BRAND by Unica – premiu oferit de revista Unica designerului care a reușit să construiască un brand coerent, consistent și care a dovedit că înțelege importanța strategiei de marketing și a comunicării în modă; BEST ROMANIAN DESIGNER by FPM – premiu oferit de revista FPM celui mai creativ designer român.; PREMIUL de Popularitate – este votat de către vizitatorii târgului și oferit celui mai popular designer la V for Vintage 21 – What’s your favorite?

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.