READING

Aveți haine în stare bună, dar pe care nu le mai d...

Aveți haine în stare bună, dar pe care nu le mai doriți? Remix vă ajută să faceți o faptă bună

Magazinul online de second hand Remix și SOS Satele Copiilor România lansează, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în perioada 1 iunie – 31 iulie 2019, campania “Împreună facem mai mult bine!”.

Pe parcursul campaniei, clienții Remix sunt încurajați să doneze o parte din venitul obținut prin serviciul “Vindeți către Remix” către SOS Satele Copiilor România, iar Remix va dubla fiecare donație realizată de clienții săi. În cazul în care utilizatorii Remix nu au nicio sumă disponibilă în portofelul virtual, pot comanda un Remix Bag și ulterior să vândă către remixshop.com hainele și accesoriile din gerderobă pe care nu le doresc, dar care sunt într-o stare foarte bună.

Campania vine în sprijinul copiilor singuri sau abandonați, care nu au familia alături de ei, dar și în sprijinul familiilor cu copii din medii dezavantajate.

Remix este unul dintre cele mai mari magazine online de second hand fashion din Europa, cu operațiuni în Bulgaria, România, Grecia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania și Austria.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.