READING

Avon: concendieri și reduceri ale portofoliului de...

Avon: concendieri și reduceri ale portofoliului de produse

Avon reduce aproximativ 10% din personal anul acesta și renunță la o parte din portofoliul de produse, ca parte a efortului de restructurare a companiei. Reducerea personalului anunțată acum vine după ce anul trecut forța de muncă din cadrul Avon a fost redusă cu 8% și se estimează că va permite companiei să economisească aproximativ 97 de milioane de dolari până la finalul anului.

„Astfel de decizii sunt mereu dificile, trebuie însă să luăm măsurile necesare pentru a ne îmbunătăți operațiunile și pentru a putea continua să investim în planurile de transformare și de viitoare creștere.  Le mulțumesc angajaților afectați de această restructurare și vom face tot posibilul ca toată lumea să fie tratată cu corectitudine și respect”, declară Jan Zijderveld, CEO, Avon.

Compania are în plan să scadă stocurile cu 15% și cu 25% numărul de Stock Keeping Units (SKU-s), estimând că astfel va realiza economii de aproximativ 88 milioane de dolari.

”Aceste măsuri reprezinta șansa noastră de a ne eficientiza portofoliul și de a ne concentra pe produsele care sunt importante și relevante pentru consumatorul nostru” – Jan Zijderveld, CEO, Avon.

Pe parcursul ultimelor luni, Avon a luat mai multe măsuri pentru reducerea costurilor pe fondul dificultăților cu care compania se confruntă de câțiva ani încoace. Toate măsurile de acest gen fac parte din strategia de restructurare a companiei pe termen lung, “Open Up Avon”.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.