READING

Band of Creators Winter Shop, pe 8 și 9 decembrie

Band of Creators Winter Shop, pe 8 și 9 decembrie

Pe 8 și 9 decembrie, la  POINT, va avea loc Band of Creators Winter Shop, eveniment ce va reuni mai mulți designeri care își vor aduce colecții de sezon și colecții-capsulă, create special pentru această perioadă a anului. Larisa Dragna, Edita Lupea, Florentina Giol, Kinga Varga, Smaranda Almășan, Chic Utility, Efemere, Reprobable, MOOA, KoModa, Squinked și Oana Manolescu sunt câțiva dintre designerii anunțați în cadrul celor două zile.

Vor fi de asemenea prezente bijuteriile semnate Life în Mono sau Gabi Secărea, precum și șosetele din mătase cu paiete din colecția Hysteria (Happy Socks), în exclusivitate la Band of Creators Winter Shop.

Blue Lily aduce aduce gamă de creme și produse de îngrijire bio, made în România, iar zona de accesorii este completată de un brand tânăr, Climent Art, care creează genți din piele cu detalii din lemn și de cele peste 20 de modele de pantofi create de Ginissima.

Band of Creators Pop-up Shop va fi deschis la Point (str Eremia Grigorescu, nr 10, zona Lahovari – Gradina Icoanei), sâmbătă și duminică, 8 și 9 decembrie, între orele 11:00 și 19:00. Accesul se va face cu bilet de intrare în valoare de 10 lei sau pe bază de invitație.

Band of Creators este un magazin online care comercializează creațiile unor tineri designeri români.

Foto: Band of Creators

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.