READING

BASF și Pantone au stabilit culorile pentru primăv...

BASF și Pantone au stabilit culorile pentru primăvară/vară 2019

BASF și Institutul Pantone și-au unit forțele pentru a lansa o serie de previziuni privind tendințele în materie de culoare în industria de cosmetice și lifestyle.

Intitulat, Ahead of Time, raportul dezvăluie tendințele sezonului de primăvară / vară 2019, iar de acum înainte divizia BASF Colors & Effects va face publice aceste tendințe de două ori pe an: primăvară / vară și toamnă  iarnă.

Previziunile sunt menite să inspire producătorii de cosmetice și bradurile de lifesyle din întreaga lume.

“În calitate de lideri în industria pigmenților, ne-am dorit întotdeauna să oferim previziuni care să ofere inspirație în materie de culoare, pe baza unor cercetări aprofundate privind industria modei și preferințele consumatorilor”, declară Diane Jansson, Global Business Manager, Cosmetics, BASF.

Paleta BASF de primăvară / vară 2019 este alcătuită din două colecții: Haven și Masterpiece.

Colecția Haven cuprinde nuanțe pastelate, luminoase, tonuri neutre și texturi strălucitoare.

Colecția Masterpiece este inspirată din texturi naturale precum lemn, nisip și minerale naturale, dar și din materiale folosite în lumea artei, precum vopseluri,gel sau ceramică. Albastru-mov, turcoaz, tonurile marine, precum și cele aurii – nisipii și tonurile florale de roșu, roz și mov sunt nuanțele predilecte ale colecției Masterpiece.

BASF Group este o companie germană, cu vânzări de aproximativ 58 de miliarde de euro în 2016, ce deține un portofoliu vast de produse, organizat în cinci mari segmente: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions și Oil & Gas. Compania are aproximativ 114.000 de angajați și este listată la bursele din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) și Zurich (BAS).

Credit foto: BASF

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.