READING

Bilanț Fashion Days Epic Sale: peste 8,1 mil. de l...

Bilanț Fashion Days Epic Sale: peste 8,1 mil. de lei

Vânzările realizate de retailerul online Fashion Days prin campania Fashion Days Epic Sale au depășit 8,1 milioane de lei la a treia ediție a evenimentului, ce a avut loc între 13 și 15 iunie.  52% din comenzi au fost făcute de pe desktop sau din browserele pentru mobil. 48% din comenzi au fost plasate din aplicațiile pentru mobil Fashion Days, iar descărcările aplicației de mobil au crescut cu 210% pentru dispozitivele cu Andoid, respectiv cu 115% pentru iOS.

Vânzările efectuate pe durata campaniei au fost de 10 ori mai mari față de media unei zile normale, pe fashiondays.ro. Evenimentul este al doilea din punctul de vedere al impactului în vânzările Fashion Days, după Black Friday.

În medie, o comandă a inclus 2,73 de produse, în creștere cu 20% față de comenzile dintr-o zi obișnuită. Comanda cu cel mai mare număr de produse plasată în cadrul campaniei pe fashiondays.ro a inclus 55 de produse și a fost în valoare de 5.755 de lei. Cel mai scump produs comandat a fost în valoare de 7.190 de lei și a presupus achiziția unui ceas Longines, brand nou introdus în portofoliul Fashion Days.

54% din produsele achiziționate au fost obiecte pentru femei, 32% pentru bărbați și restul de 14% pentru copii.

Cele mai vândute categorii de produse au fost: pantofii sport casual, sandalele, tricourile și cămășile. În top cinci branduri de la care clienții Fashion Days au cumpărat produse cu discounturi se află Desigual, GUESS, Zee Lane Collection, adidas Originals și Pepe Jeans London. Din punct de vedere cromatic, albastru a fost prima alegere, 3 din 10 produse comandate având această culoare.

În campanie au fost incluse toate produsele din stoc de la peste 350 de branduri de top la nivel internațional, care au beneficiat de cele mai mari discounturi ale sezonului primăvară-vară 2017, respectiv până la 80%.

Livrarea pentru comenzile de peste 150 lei, precum și returul, au fost gratuite.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.