READING

Bilanțul Fashion Days după primii 8 ani în România...

Bilanțul Fashion Days după primii 8 ani în România

Fashion Days a depășit anul acesta 7 milioane de comenzi în România, Bulgaria și Ungaria. În total la nivel de grup, în cei 8 ani, valoarea comenzilor a ajuns la 380 de milioane de euro, fără TVA, iar în România, comenzile s-au ridicat la valoarea de 220 de milioane de euro, fără TVA. Numărul clienților de sex masculin a crescut, 44% dintre produse fiind livrate către bărbați. Aplicația de mobil Fashion Days rămâne preferata clienților, în luna noiembrie, în România, generând 60% din venituri. Clienții care au aplicația instalată beneficiază de oferte speciale, vouchere și chiar de campanii de reduceri dedicate.

”Oferta Fashion Days include, în acest moment, peste 40.000 de articole unice, de la 455 de branduri diferite, cele mai multe fiind produse din sezonul toamnă/iarnă 2017” – Robert Berza, General Manager, Fashion Days.

În opt ani de Fashion Days au fost folosite 12 milioane de fotografii. Zilnic sunt fotografiate, în medie, 600 de produse și sunt descărcate peste 90 GB de poze.

Site-ul fashiondays.ro a fost accesat de peste 90 de milioane de ori și au fost folosiți peste 900.000 de termeni diferiți în căutări. Nu au lipsit nici situațiile inedite, unii vizitatori căutând ”drujbă pe benzină”, ”anvelope de iarnă” sau ”ciocan rotopercutor”. Vedetele în topul căutărilor pe Fashion Days sunt însă: ceasurile, căutate de 256.000 de ori, rochiile, de 228.000 de ori și costumele de baie, de 132.000 de ori.

Până acum, cel mai fidel client Fashion Days a plasat 1.800 de comenzi, cu un total de 2.700 de produse.

Cu ocazia aniversării a opt ani de la intrarea pe piața românească, Fashion Days organizează un eveniment de shopping, cu reduceri de până la 70% la o gamă de sute de mii de produse, de la branduri precum Zee Lane, Pepe Jeans, Furla, Calvin Klein, Desigual, Coccinelle, United Colors of Benetton.

Evenimentul de reduceri începe pe 13 decembrie, în cursul serii, și va continua pe durata întregii zile de 14 decembrie. Clienții care au aplicația de mobil instalată vor putea beneficia de promoții în exclusivitate, înainte de startul campaniei în website.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.