Braiconf închide mai multe magazine  

Braiconf își închide magazinele din mall-uri, printre care și pe cel din AFI Cotroceni, și își reconfigurează întreaga strategie de retail, urmând să renunțe la o parte dintre spațiile care nu mai corespund filosofiei mărcii.

”În contextul actual, nu ni s-a părut potrivită solicitarea unor centre comerciale, precum Cotroceni Park (AFI Cotroceni), de a continua să plătim chirie pe perioada în care magazinele nu au putut fi folosite, în lockdown, dar și pe perioada următoare, astfel că am decis să nu prelungim astfel de contracte”, precizează Silviu Dumitrache, Președintele Braiconf.

Concomitent cu decizia de a nu mai prelugi contractele din mall-uri, compania a decis o reconfigurare complete a strategiei de retail. Prin urmare, o mare parte dintre magazinele brandului, care nu sunt conforme cu standardele impuse de produsele Braiconf, va fi închisă, urmând să fie creat un nou concept de magazin, în special pentru linia de cămăși premium. 

”Ne dorim să implementăm un concept potrivit de magazin, care să reflecte fidel valorile și calitatea produselor pe care le oferim pe piață. În special cămășile bărbătești pe care le producem și care întrunesc standarde de calitate superioară au nevoie de spații concept care să fie actuale și conforme cu produsele oferite. Acest lucru presupune o reconfigurare a rețelei de magazine din țară si redeschiderea rețelei de magazine din străinătate, iar închiderea celor din mall-uri în această perioadă reprezintă o creștere a mărcii Braiconf, dar și o etapă nouă în relansarea segmentului nostru de retail”, declară Silviu Dumitrache, Președinte al Braiconf.

Braiconf are 12 magazine în România și un magazin online.

Fabrica Braiconf are o producție anuală de peste 800.000 cămăși pentru mărci precum Braiconf, Eton, Porsche, Cartier, Lacoste, Harmont&Blane, Hermes, Kenzo, LVMH.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.