READING

Brand de parfumerie de nișă fondat de un român, ac...

Brand de parfumerie de nișă fondat de un român, achiziționat în proporție de 50% de doi mari retaileri  

Testament Collection, brandul de parfumerie fondat de românul Bogdan Vlad, anunță o schimbare majoră în structura sa de proprietate. După mai puțin de 5 ani de existență pe piața parfumurilor de nișă, ajuns la o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de euro, brandul a fost achiziționat în proporție de 50% de doi mari retaileri, Opatra London și Amory.

Testament Collection a câștigat rapid recunoaștere în întreaga lume, fiind disponibil în magazine de specialitate, de parfumerie de nișă din Londra, Dubai, Osaka, Paris și altele.

Cu această tranziție, Testament Collection se pregătește să lanseze trei colecții noi, dintre care două colecții de produse pentru casă, marcând astfel o nouă direcție în strategia de afaceri. De asemenea, brandul urmează să deschidă mai multe magazine în Regatul Unit, consolidându-și poziția pe piața parfumurilor de nișă.

Testament Collection a fost prezent la nenumărate târguri și expoziții de-a lungul anilor, care au contribuit la creșterea notorietății brandului. Deși România reprezintă doar un procent mic din comunitatea brandului, Testament Collection lucrează constant pentru îmbunătățirea experienței de shopping a clienților din România și din întreaga lume.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.