READING

Brand românesc, nominalizat într-o competiție de d...

Brand românesc, nominalizat într-o competiție de design la New York

Brandul românesc de accesorii Atribut este nominalizat la categoria The Coterie Best Handbag in Overall Style and Design, din cadrul Independent Handbag Designer Awards, New York, ce premiază cea mai bună execuție la nivel de stil și design. Brandul românesc este unul dintre cei 40 de finaliști selectați din aproape 2000 de înscrieri trimise de pe 5 continente, respectiv 28 de țări.

Competiția, ajunsă la cea de-a 13-a ediție, este organizată de Handbag Designer. Gala va avea loc pe 12 iunie, la School of Visual Arts Theatre, la New York.

Până pe 11 iunie este deschis votul publicului și cei care doresc să vadă poșeta nominalizată, din portofoliul Atribut, și să o voteze o pot face aici, iar pe site-ul oficial poate fi găsită lista finaliștilor și înscrierile lor.

Concursul le poate oferi câștigătorilor participarea la târgul Coterie – NY, iar odată cu această participare, și lansarea pe piața externă a brandului. Totodată, câștigătorul va beneficia de servicii de mentorat și de consultanță, oferite de Hilldun și Accessory Think Thank.

Brandul Atribut a fost lansat în 2015 de Florina Sirman, cea care se ocupă atât de designul colecțiilor, cât și de producția lor, în atelierul situat în București.

”Nu exclud în viitor și alte combinații de materiale, așa cum nu exclud ideea de a crea și alte obiecte de design, nu neaparat poșete. În tot acest proces, urmăresc să îmi exersez creativitatea și să îmi trăiesc pasiunea” – declară Florina Sirman, designer și manufacturier Atribut.

Inspirată din simplul caiet cu arc, poșeta Atribut îmbină elemente de design – arcul metalic cu funcționalitatea necesară pentru a obține o poșetă cu design contemporan.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.