READING

Brandul românesc Noria Anis lansează colecţia ”Joi...

Brandul românesc Noria Anis lansează colecţia ”Joie de vivre”

Brandul românesc de haine premium daywear și cocktail Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară ”Joie de vivre”, marcând, totodată, 3 ani de la lansarea pe piaţa românească.

Pentru sezonul zilelor călduroase de vară, Georgiana Roşca, designer şi fondatoare a brandului Noria Anis, designerul propune croiuri feminine cu accente de culoare şi volume. Mâneca bufantă este deja o semnătură a brandului, însă sezonul acesta este reinterpretată pe rochii cu umerii goi, iar elementele de tip cordoane, menite să sublineze talia, le vom regăsi pe rochiile din in care se leagă cu fundă sub bust sau rochii pretrecute, cu mânecă future. Colecţia include și o readaptare a celor mai îndrăgite modele în nuanţe şi ţesături noi.

Colecția prezintă ţesături naturale, care lasă pielea să respire, iar ca elemente de noutate se regăsesc  materiale precum mătasea naturală sau muselina de bumbac. Culorile vedetă sunt zmeura şi nuanţele de lavandă.

”Anul acesta este unul special pentru brandul Noria Anis, împlinim 3 ani de la lansare iar prin noua colecţie, mi-am dorit să transmit femeilor să se bucure de fiecare piesă nouă achiziţionată, să aleagă şi să investească în articole vestimentare pe care le vor iubi sezon după sezon”, spune Georgiana Roşca, Designer şi Fondator, Noria Anis.

Noria Anis susţine conceptul de slow fashion şi încurajează femeile să poarte ţinutele brandului în cât mai multe momente: la birou, ieşiri în oraş, vacanţe, garden parties, festivaluri.

Noile piese Noria Anis din colecţia „Joie de vivre” sunt disponibile online pe https://noriaanis.ro, în showroom-ul din zona Cotroceni, str. Nicolae Turnescu 15, dar și în magazinele partenere.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.