READING

Cacharel a deschis singurul său magazin de brand d...

Cacharel a deschis singurul său magazin de brand din România

Cacharel a deschis un nou magazin în FASHION HOUSE Outlet Centre București. Cu o suprafață de aproximativ 196 mp, acesta este singurul magazin al brandului francez în România.

“Această deschidere reconfirmă strategia multor branduri internaționale mari, de fashion retail, care aleg conceptul de outlet în vederea extinderii și optimizării rețelei de distribuție la nivel regional”, declară Cornelia Nicolae, director de operațiuni retail al Grupului FASHION HOUSE în România.

Creat în 1962, la Nîmes, de catre Jean Bousquet, Cacharel este  una dintre primele case de modă care, în anii ‘60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca alternativă pentru haute-couture. Succesul de care s-a bucurat Jean Bousquet a contribuit substanțial la notorietatea brandului Cacharel la nivel global.

Cu o suprafață de 15.500 mp, centrul din Militari, deschis din 2008, înglobează peste 50 de magazine ale multor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

De asemenea, până în primăvara anului 2021, FASHION HOUSE Group va inaugura al doilea outlet din București, lângă Cernica (ieșirea de pe autostrada A2). Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, peste 50% din suprafață fiind deja închiriată.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.