READING

Campanie lansată simultan în șase țări

Campanie lansată simultan în șase țări

Grupul polonez Answear, prezent pe piața românească din 2015, a lansat în această toamnă o nouă campanie de comunicare. Intitulată ”We are the ANSWEAR!”, aceasta este cea mai amplă campanie a brandului de până acum. Spotul TV este difuzat simultan Polonia, Cehia, România, Ungaria, Ucraina și Slovacia.

Campania a fost realizată de către agenția de creație Isobar, alături de casa de producție Warsaw Creatives. Spotul a fost filmat de către Kazimierz Zbąski i Maria Zbąska și Państwo Rodzeństwo.

În noul sezon de toamnă – iarnă, retailerul introduce în ofertă peste 30 de branduri noi (The North Face, Vespa, Camper, SH by Silvian Heach, Mayoral, Liu-Jo, Heidi Klum Intimates, Blu Kids) și 10.000 de produse.

Brandul Answear a fost lansat în Polonia în urmă cu 7 ani și este prezent acum în Cehnia, Ucraina, Ungaria, Slovacia și România.

În total, Answear are peste 1,3 milioane de clienți.

În România, Answear.ro comercializează peste 300 de branduri de haine, încălțăminte și accesorii (Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein, Michael Kors, DKNY, New Balance).

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.