READING

Când se deschide primul magazin Marks & Spenc...

Când se deschide primul magazin Marks & Spencer din Timișoara?

Voici la Mode, deținătorul francizei Marks & Spencer în România, a încheiat un parteneriat cu proiectul mixt Iulius Town Timişoara, în urma căruia urmează să deschidă în primul magazin Marks & Spencer din oraș.

Noul magazin, cu o suprafață de peste 1.000 de mp, este programat a se deschide în toamna acestui an în Iulius Mall, parte a proiectului mixt Iulius Town. Acesta va vinde îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii și lenjerie, precum și articole pentru casă.

Investiția în noul magazin se ridică la aproximativ un milion de euro, la care se adaugă stocul de produse în valoare de 500.000 de euro și o echipă dedicată de experți formată din 17 membri.

Marks & Spencer este prezent pe piața din Romania din anul 2000, iar începând cu luna septembrie 2017 funcționează în sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer în: Băneasa Shopping City, Plaza România si Bucuresti Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.