READING

Cartea scrisă de Maye Musk, tradusă în limba român...

Cartea scrisă de Maye Musk, tradusă în limba română

Maye Musk a anunțat pe canalele sale de socializare că a apărut traducerea în limba română a cărții sale ”A Woman Makes a Plan, Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success”. Versiunea în limba română este publicată de editura Act și Politon. 

Versiunea originală a fost publicată pe 31 decembrie 2019 și este vorba despre o carte  autobiografică ce prezintă povestea de viață și experiențele celei care a cunoscut succesul în carieră după vârsta de 50 de ani. Până în prezent, cartea a fost tradusă în mai multe limbi ale lumii.

Maye Musk este top model și nutriționistă, în vârstă de 73 de ani, și, printre altele, mama celebrului afacerist, Elon Musk. O prezență activă în social media, postează, frecvent, sub hashtagul  #ItsGreatToBe73.

La 69 de ani devenea cel în vârstă model, ales să reprezinte imaginea brandului de cosmetice Cover Girl și este, acum, una dintre cele mai logevive prezențe în lumea modei. Și-a început cariera în modeling la vârsta de 15 ani în Pretoria, Africa de Sud, și de atunci a rămas în industrie. În timpul liceului, l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț, inginerul Errol Musk, împreună cu care are trei copii: Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, Kimbal și Tosca, de care, după aproape 10 ani de mariaj, a divorțat. La 42 de ani, Maye, împreună cu cei trei copii s-a mutat din Johannesburg în Toronto, unde și-a continuat cariera de model alături de Elite Modeling Agency, la 48 de ani s-a mutat în Statele Unite. Înainte să împlinească 60 de ani a încetat să-și mai vopsească părul și s-a tuns scurt, un risc pe care și l-a asumat cu toate că i s-a spus că nu va mai putea să lucreze în modeling. Numai că noua imagine i-a adus și mai multe contracte: panouri publicitare în Times Square, coperte de reviste și colaborări cu branduri de renume: Covergirl, Target, Macy’s, Tiffany & Co. La 67 de ani și-a făcut cont pe Instagram, platformă care alături de Twitter și Facebook, a făcut-o cunoscută în întreaga lume.

Maye și-a început cariera de dietician la vârsta de 21 de ani după absolvirea studiilor și obținierea unei diplome de licență în domeniu. Antreprenoare și specialistă în domeniul științelor nutriției, are două masterate în nutriție, dintre care unul la Universitatea din Toronto, și și-a echivalat studiile din Africa de Sud, când a ajuns în Canada și apoi în Statele Unite. În prezent, nu mai practică meseria de nutriționist, dedicându-și majoritatea timpului activității de model și de speaker în conferințe internaționale.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.