READING

Casa de Bijuterii Malvensky lansează două noi cole...

Casa de Bijuterii Malvensky lansează două noi colecții

Casa de Bijuterii Malvensky, înfiinţată de către Malvina Cservenschi, lanseză două colecții realizate din aur: The Pearl și Marrakesh.

Colecția The Pearl este confecționată din perle naturale, de la cercei și brățări, până la inele sau accesorii de picior, toate acestea adresându-se celor care își doresc să îmbine stilul clasic cu cel modern, bijuteriile din această colecție oferind oricărei ținute un stil atemporal.

Colecția Marrakesh este alcătuită din bijuterii din aur alb, galben și roz, care aduc la viață elementele exotice al Orientului, concepute pentru a celebra energia feminină și tradiția specifică zonei.

Bijuteriile sunt realizate după un design original, creat de către Malvina Cservenschi, director de creație, expert în diamante și fondatoarea Casei de Bijuterii. Malvensky este furnizorul oficial de bijuterii al Casei Regale din România.

Înființată în 2012, Malvensky are astăzi 21 de angajați și deține un magazin online, cât și Casa de Bijuterii situată în Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 46 din București.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.