READING

Casio G-SHOCK a fost la Neversea. Urmează Untold

Casio G-SHOCK a fost la Neversea. Urmează Untold

Casio G-SHOCK continuă colaborarea începută anul trecut cu Neversea și Untold, fiind și anul acesta ”official timekeeper” al celor două festivaluri.

Cum s-a văzut brandul la Neversea?

B&B Collection, unicul importator al colecțiilor Casio G-SHOCK în România, a propus participanților la festival un joc de basketball, care a strâns peste 500 de jucatori în fiecare zi, pentru a câștiga zecile de ceasuri oferite ca premii, dar și șepci G-SHOCK, șireturi tip glow in the dark și  vouchere în valoare de 50 de lei. Toate acestea s-au desfășurat sub îndrumarea a trei vedete apreciate de tineri: artistul Speak, influencer-ul Andrei Niculae și vlogger-ul Alex Ghidush.

Ce înseamnă G-SHOCK?

Inventat de Kikuo Ibe shi, ceasul a fost lansat în 1983 de Casio și, de-a lungul timpului, G-SHOCK a devenit o expresie sinonimă noțiunii de ceas rezistent la șocuri.

Îmi doresc să construiesc un ceas care să nu se strice nici măcar atunci când este trântit” – Kikuo Ibe shi.

Fiind perceput inițial ca un ceas ideal pentru activitățile în aer liber, G-SHOCK a fost mult timp preferat de angajații din aviație, armată, pompieri, poliție sau paza de coastă. Ulterior, a ajuns să fie apreciat de bikeri, skateri, rolleri și pasionați ai mișcării parkour, dar și artiști urbani precum grafferi și cântăreți underground, care l-au descoperit și purtat în activitățile lor. Texturile, combinațiile de culori și tematici, împreună cu rezistența la șocuri și design-ul aparte au transformat ceasul Casio G-SHOCK într-un veritabil urban fashion icon.

Cel mai nou model: Casio G-SHOCK GW-B5600-2ER

Lansat în 2019, acesta este unul dintre cele mai robuste, mai precise și mai complete din punct de vedere tehnic ceasuri la ora actuală.  Ceasul are o greutate totală de 53 de grame. Carcasa  (48.9×42.8×13.4mm) este construită din rășină epoxidică, ranforsată pe interior cu o structură din oțel, un geam din mineral și o etanșeitate de 20 ATM.

Ceasul este dotat cu tehnologia Bluetooth, ce facilitează conexiunea dintre smartphone și ceas. Alte funcții cu care este dotat: modul solar de încărcare a acumulatorului, smartphone time, semnal radio Multiband 6 pentru ajustarea automată a orei exacte (Uniunea Europeană, SUA, Japonia și anumite regiuni din China), jurnal de zbor, world time și  funcția “find my phone”.

Colecțiile Casio G-SHOCK sunt disponibile, în România, în magazinele B&B Collection, Be in Time, Splend’or și online pe www.bb-shop.ro.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.