READING

Câștigătorul competiției de design TEZYO X UAD

Câștigătorul competiției de design TEZYO X UAD

Vlad Cheregi este câștigătorul competiției de design TEZYO X UAD, din cadrul Galei Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca (UAD 2019). Prezentarea colecției de dizertație concepută de Vlad Cheregi a deschis a doua parte a show-ului și a fost descrisă de critici și presa de specialitate prezentă la eveniment drept una dintre cele mai coerente dintre cele 25 de proiecte prezentate în cadrul evenimentului.

Proiectul înscris de Vlad Cheregi în competiția TEZYO X UAD în octombrie 2018 a fost unul dintre cele 31 de proiecte înscrise și a trecut de toate etapele competiției.

Juriul competiției a fost format din Mihaela Dumitrescu (Marketing Manager OTTER DISTRIBUTION), Lucian Broscățean (Designer și Conferențiar Universitar Doctor la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca) și Robert Rațiu (Creative Leader 2activePR). Tezyo a susținut colecția vestimentară ”Forget Me Not” a lui Vlad, prin participarea cu articole de încălțăminte din colecția primăvară – vară.

Pe lângă colecția lui Vlad Cheregi, Tezyo a fost prezent pe catwalk și a mai susținut cu încălțăminte prezentarea altor patru colecții din cadrul Galei UAD. Este vorba despre Bogdan Boruz, Andreea Aldea și Cătălina Culda.

Cătălina Culda

Bogdan Boruz

Colecțiile prezentate în cadrul Galei UAD au fost coordonate de Prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și Conf. univ. dr. Lucian Broscăţean.

Andreea Aldea

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.