READING

Cât a vândut Fashion Days de Black Friday?

Cât a vândut Fashion Days de Black Friday?

Fashion Days a înregistrat vânzări de 26,2 milioane de lei la ediția de anul acesta a evenimentului Black Friday, în creștere cu 50% față de anul precedent.

Au fost plasate peste 300.000 de comenzi pe site și în aplicația de mobil, majoritatea achizițiilor fiind  făcute direct în aplicația de mobil Fashion Days (65% din total). Un client a petrecut, în medie, 14 minute în aplicația de mobil.

În total, traficul cumulat – pe site și în app – pe Fashion Days a fost de 20 de ori mai mare față de o zi obișnuită, peste 1,5 milioane de vizitatori.

”Traficul pe mobil a fost cel mai mare de până acum, numărul de comenzi plasate s-a situat, de asemenea, la cel mai înalt nivel, iar bugetul clienților pentru obiecte vestimentare și încălțăminte a fost peste așteptări” – Robert Berza, General Manager Fashion Days

Top cele mai cumpărate branduri de lux

Cele mai cumpărate branduri de lux au fost: Valentino, Prada, Furla, Tissot, Diesel Black Gold și Max & Co. Valoarea cumulată a produselor de lux a reprezentat 10% din totalul vânzărilor înregistrate de Fashion Days.

Cel mai scump produs cumpărat de un client Fashion Days a fost o geantă de la Prada, la prețul de 7.590 de lei.

În medie, valoarea unei comenzi plasate pe Fashion Days a fost în valoare de 380 de lei și a inclus 2,9 articole.  Cea mai mare comandă plasată a fost în valoare de 14.500 de lei, iar comanda cu cel mai mare număr de produse a inclus 55 de articole.

Cei mai activi cumpărători au fost femeile, cu o pondere de 62% din totalul comenzilor plasate, însă în topul celor mai cumpărate produse s-au aflat cele din categoriile pentru bărbați.

Cele mai populare categorii de produse vândute de Black Friday au fost: pantofi sport de bărbați, geci de bărbați, cizme de bărbați, geci de femei, pulovere de femei, pantofi sport de femei, cizme și ghete de femei, ceasuri de femei. În topul celor mai bine vândute branduri au fost: United Colors of Benetton, Trespass, Puma, Desigual, Zee Lane, Nike, Pepe Jeans London, Diesel, Levi’s, Big Star.

Sub umbrela campaniei ”De BLACK FRIDAY, Gândește-te doar la tine!”, ediția de anul acesta a Black Friday a început la Fashion Days în seara de 16 noiembrie, la ora 20:00 în aplicația de mobil și la ora 21:00 pe site și a continuat pe durata întregii zile de 17 noiembrie.

 

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.