READING

CCC a deschis două noi magazine în în Târgoviște ș...

CCC a deschis două noi magazine în în Târgoviște și Oradea

CCC România a deschis, luna trecută, două noi magazine în Târgoviște, în centrul comercial Dâmbovița Mall, și în Oradea, în cadrul retail park-ului NEST Oradea. Astfel, rețeaua națională CCC a ajuns în această lună la 75 de unități deschise. După inaugurarea magazinului din Oradea, CCC are acum patru magazine în oraș, pe lângă cele trei unități deja existente (în centrele comerciale Lotus, Auchan și Prima Shops).

”Deși jumătate din luna iunie, lunile iulie și august sunt luni pe deplin operaționale pentru noi, efectele pandemiei au fost foarte vizibile și au afectat puternic atât traficul din magazine, cât și puterea de cumpărare, nevoile de bază și interesul clienților. Ne adaptăm oferta comercială și strategiile de vânzare și marketing pentru a depăși această provocare. De aceea, pentru sezonul estival, precum și pentru noua colecție de toamnă, nu numai că am adus o gamă largă de modele de pantofi și accesorii la modă, accesibile ca preț, dar am îndeplinit și nevoile actuale ale clienților cu promoții și reduceri atractive, atât în magazine, cât și online”, declară Joanna Jozwiak, General Manager al CCC România.

În iulie, CCC a lansat aplicația mobile și Clubul CCC pentru stimularea vânzărilor online. De la lansare și până în prezent, au fost înregistrate aproape 65.000  de instalări pe dispozitive mobile.

CCC are peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.