READING

CCC și UNICEF, parteneriat pe trei ani

CCC și UNICEF, parteneriat pe trei ani

Retailerul de încălțăminte CCC a devenit partener global al UNICEF, în urma unui parteneriat semnat pe durata a trei ani (2019-2021). Parteneriatul va contribui la misiunea globală a UNICEF, aceea de a proteja copiii și de a le respecta drepturile.

Ce presupune parteneriatul?

În cadrul parteneriatului ”CCC TEAM FOR UNICEF”, pentru fiecare kilometru parcurs de cicliștii din  CCC Team, în timpul curselor sau antrenamentelor, va fi donat 1 USD către UNICEF. În semn de solidaritate, cicliștii vor purta banderole albastru cyan și tricouri cu logo-ul UNICEF.

CCC Team este o echipă de ciclism UCI WorldTour, înființată în 2000, și susținută de CCC în calitate de sponsor principal începând de anul acesta.

CCC este una dintre companiile europene de încălțăminte cu cea mai rapidă creștere și, în același timp, unul dintre cei mai mari producători din Europa. Grupul CCC este liderul pieței de încălţăminte din Polonia și este prezent și în alte 21 de ţări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Qatar. Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează peste 1.200 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 m.p. și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.