Ce echipamente sport comandă românii?

Care sunt preferințele românilor în materie de modă atunci când fac sport? Potrivit unui studiu realizat de magazinul online Answear.ro, cele mai iubite mărci de purtat la sală sau la jogging sunt: Nike, Adidas și Under Armour.

Încalțămintea sport, colanții și bustierele sunt cele mai căutate produse. Gențile și rucsacurile se bucură, de asemenea, de popularitate pentru 39% dintre respondenți.

40% dintre cei care au răspuns alocă un buget între 100 și 300 de lei pentru a cumpăra echipament sportiv, în timp ce 22% sunt dispuși să plătească oricat pentru outfit-ul preferat.

74% dintre cumpărători caută materiale de cea mai bună calitate pentru echipamentele sportive. Brandul și prețul sunt următoarele aspecte luate în considerare în momentul achiziției. Dacă în cazul ținutelor de stradă sunt urmărite recomandările stilistilor, revistelor și blogurilor de specialitate, pentru hainele de sală 74% dintre cumpărători nu caută inspirație, decid singuri și cumpără de ceea ce le este mai comod.

Antrenamentele la sală se află în topul activităților fizice practicate de 59,7% dintre participanții la studiu, urmate de alergare.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 335 de respondenți (din care 70% femei).

Spread the love