READING

Ce plan are Fashion Days ca să vândă și mai mult?...

Ce plan are Fashion Days ca să vândă și mai mult?

Din această lună, retailerul online Fashion Days s-a alăturat rețelei de performance marketing 2Performant și estimează un volum de peste 10.000 de tranzacții și un milion de euro vânzări online din marketing afiliat în primele 6 luni de colaborare.

Analiză Fashion Days

Fashion Days are peste 200 de branduri în portofoliu și o comandă online medie de 300 de lei, Categoriile cele mai profitabile la nivel de vânzări online sunt, conform Fashion Days: încălțămintea (pantofi sport și sandale), urmată de genți, ceasuri și rochii. În ce privește brandurile preferate de românii care cumpără de pe Fashion Days, acestea sunt: Nike, Puma, Guess, Next, Pepe Jeans, Desigual, Converse, Diesel, New Balance, Fossil, Furla și Ted Baker.

”Marketingul afiliat este un touchpoint important în mixul nostru de marketing, de aceea este prezent în toate campaniile noastre – fie ele de brand sau de sales. Modul în care se consumă media astăzi ne arată că nu mai e suficient să fim puternici pe un singur canal – de exemplu, TV-ul – ci că este nevoie de un mix mult mai bine calculat și servit în momentele potrivite, prin care să adresăm atât publicul feminin, cât și pe cel masculin – care este în creștere,” a declarat Corina Preoteasa, Head of Digital Marketing Fashion Days.

Dorin Boerescu, CEO, 2Performant Network

Dată fiind anvergura Fashion Days pe piața din România, dar și volumele impresionante de trafic de care sunt capabili afiliații noștri specializați pe categoria de fashion, ne așteptăm ca acest parteneriat să reprezinte una dintre cele mai de succes lansări din istoria 2Performant”, a completat Dorin Boerescu, CEO, 2Performant Network.

Analiză fashion ianuarie–mai 2019: cumpărături online de 3,1 milioane de euro prin 2Performant

În prima parte a anului 2019, românii au făcut cumpărături online în valoare de aproximativ 3,1 milioane de euro pe categoria de fashion, în creștere cu 24% față de perioada similară a anului anterior.

Conform datelor 2Performant valabile pentru lunile ianuarie–mai 2019, s-au efectuat nu mai puțin de 85.000 de tranzacții online pe categoria de fashion. Aceasta reprezintă și una dintre cele mai importante categorii din 2Performant, generând aproximativ 30% din totalul tranzacțiilor încheiate în rețeaua de marketing afiliat.

Coșul mediu de cumpărături online se ridică la valoarea de 180 de lei, cu o creștere semnificativă a tranzacțiilor realizate pe mobile. Românii preferă din ce în ce mai mult să cumpere de pe dispozitivele mobile – 68% din totalul tranzacțiilor fiind realizate astfel. Mai mult, 35% dintre achizițiile online de pe mobile se plasează seara, între orele 18:00 și 23:00, iar valoarea coșului mediu de cumpărături de pe mobile se ridică și ea la aproximativ 170 de lei.

Ziua preferată de români pentru cumpărăturile online de fashion este marțea, când s-au plasat cele mai multe comenzi în perioada ianuarie–mai 2019.

Analiza 2Performant a fost realizată pe cele peste 150 de magazine online de fashion care fac parte din rețeaua de performance marketing la momentul actual.

2Performant Network este o companie de performance marketing din România, care include 2Performant.com, platformă de afiliere și influencer marketing disponibilă în Europa Centrală și de Est.  2Performant înseamnă în prezent o rețea de peste 60.000 de afiliați, 400 influenceri și peste 700 de advertiseri (magazine online). Prin intermediul platformei au fost generate în total 4 milioane de tranzacții online în valoare de peste 150 milioane de euro fără TVA.

Printre clienții actuali 2Performant se numără companii și branduri ca: Elefant.ro, Orange, Answear, Fashion House, CATENA, evoMAG, Nemira, Noriel,  Provident, Viva Credit, Libris  etc.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.