READING

Ce progrese a mai făcut C&A în materie de sus...

Ce progrese a mai făcut C&A în materie de sustenabilitate

În 2019 a evitat generarea a 116.000 tone de emisii de CO2 și a economisit 1,1 miliarde m3 de apă, echivalentul  a 440.000 piscine de dimensiuni olimpice, datorită aprovizionării cu bumbac organic, cât și cu fibre celulozice sustenabile, anunță C&A în cel mai recent raport al său de sustenabilitate.

Amprenta de carbon generată de magazinele C&A, de centrele de distribuție și birouri a fost redusă fost redusă  cu 29%, consumul de apă a fost redus cu 33%.

Primul denim cu Certificat Platinum Cradle to CradleTM 

Primul material creat vreodată cu certificare Cradle to CradleTM Platinum este realizat din 100% surse cu regenerare rapidă, complet reciclabil și aduce promisiunea unor inovații ulterioare în domeniul modei sustenabile.

În 2019, C&A a primit confirmarea din partea Science Based Targets initiative (SBTi) pentru reducerea absolută a emisiilor de gaze cu efect de seră cu 30%, alăturându-se unui grup de organizații mic, dar în curs de creștere, preocupate de împiedicarea creșterii temperaturii medii globale cu mai mult de 2°C. Într-un singur an C&A și-a redus emisiile din Scopul 1 și 2 cu 9,5% comparativ cu baza de referință din 2018, în timp ce emisiile din lanțul de aprovizionare (Scop 3) au scăzut cu 4,3%.

Retailerul C&A este prezent în 21 de țări, cu 1.400 de magazine.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.