READING

Ce vinde Farmec cel mai bine în online?

Ce vinde Farmec cel mai bine în online?

Fiolele cu Acid Hialuronic de concentrație 5% și Fiolele cu colagen au fost în 2017 cele mai solicitate produse în magazinul online Farmec. Clasamentul vânzărilor online include produse din gamele Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Derma+ Premium Care şi Aslavital Mineralactiv.

Top trei game în vânzările online

Cele mai vândute game sunt: Gerovital H3 Evolution (fiolele cu Acid Hialuronic de concentrație 5%, Serul cu Acid Hialuronic 6% și Crema antirid cu Acid Hialuronic 3%); Gerovital H3 Derma+ Premium Care, prima gamă premium de dermatocosmetice din portofoliul Farmec, lansată în primăvara anului 2017, cu ocazia aniversării Gerovital 50 de ani și Aslavital Mineralactiv, gamă ce are la bază extract ecocertificat de Goji și Argilă 100% naturală.

În 2017, vânzările din magazinul online au înregistrat o creştere de circa 23% faţă de 2016. Comenzile plasate online au fost realizate atât din ţară, cât şi din străinătate.

Alte game aflate în topul preferințelor online sunt Gerovital Tratament Expert, Gerovital Luxury, Farmec, Gerovital H3 Classic sau Gerovital H3 Men. Dezvoltată pe baza ultimelor descoperiri din medicina avangardistă regenerativă, Gerovital Luxury este disponibilă doar în magazinul online www.farmec.ro şi în reţeaua magazinelor de brand Farmec şi Gerovital.

La sfârşitul anului 2017, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 13 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (3 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați şi Râmnicu Vâlcea.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.