READING

Cea mai mare parfumerie din România s-a deschis în...

Cea mai mare parfumerie din România s-a deschis în Timișoara

Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din România, aceasta are 600 mp și este situată în cadrul Iulius Town Timișoara.

Noul concept de magazin prezintă produsele de îngrijire a pielii grupate în funcție de ritualuri de îngrijire complete pentru diverse nevoi ale pielii. De asemenea, pe zona de portofoliu au fost incluse branduri de parfumerie de nișă, cu prezentare personalizată, cum ar fi Armani Prive (în exclusivitate la Douglas în România), Jo Malone, Tom Ford Private Blend, completată de parfumurile altor branduri apreciate de cunoscători – Xerjoff, Eisenberg, Le Couvent des Minimes, Amouage, Montale, The Merchant of Venice, Tocca.

Pe lângă produsele de machiaj ale brandurilor deja consacrate, în magazinul din Timișoara, Douglas sunt prezente în exclusivitate în România produsele Kevyn Aucoin, Giorgio Armani Beauty, The Balm. Magazinul cuprinde și o prezentare personalizată a celor de la M∙A∙C.

O altă premieră pentru Romania este lansarea produselor de îngrijire Neal’s Yard, brand care se alătură unei categorii de îngrijire care mai cuprinde branduri precum Rituals, The Ordinary, Mario Bădescu, Missha, Neogen, Sensai.

De la intrarea pe piața locala în 2007, Douglas operează 27 de magazine în 14 orașe din România, precum și un magazin online. Primul magazin Douglas din Timișoara a fost deschis în anul 2011 în Iulius Mall.

Douglas România are în plan deschiderea a încă trei parfumerii până la finalul anului 2019, situate în Sibiu Promenada (Festival Shopping Centrum), Brăila Mall și Suceava Iulius Mall.  Douglas a înregistrat în 2018 o creștere cu 20% a cifrei sale de afaceri în România.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.