READING

Ceasuri de lux, în licitație la Artmark

Ceasuri de lux, în licitație la Artmark

Joi, 25 octombrie 2018, de la ora 19.30, la Artmark – Palatul Cesianu-Racoviță are loc o licitație de ceasuri de lux. Două dintre ceasurile vedetă ating împreună un preţ de listă de 200.000 de euro; ambele însă se pot achiziţiona la un sfert de preţ.

Breguet Classique Complications Tourbillon

Cele două oferte sunt un ceas Breguet Classique Complications Tourbillon, de mână, bărbătesc, din platină, cu un preţ de pornire 18.000 de euro, și un ceas Audemars Piguet Royal Oak Offshore Alinghi Team Carbon, de mână, bărbătesc, ediție limitată 1028/1300 (preţ de pornire 16.500 de euro).

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Alinghi Team Carbon

Fie că este vorba de mocele clasice, fie de mărci azi în vogă (Cartier, Chopard, Rolex, Jaeger LeCoultre, Patek Phillipe, Vacheron Constantin, Omega), cele mai multe au prețuri de pornire de aproximatic un sfert din valoarea de listă.

Printre acestea se numără trei rare ceasuri Patek Philippe (Patek Philippe Bicolour, de mână, unisex, din aur, cca. 1930, preţ de pornire 5.500 de euro; Patek Philippe în stil Art Deco, de buzunar, din aur, cca. 1940, preţ de pornire 3.000 de euro; Patek Philippe, de buzunar, din aur, cca. 1930, în cutie Joseph Resch Fii, preţ de pornire 3.000 de euro).

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.