READING

Ceasurile de lemn NOAH, de acum și cu o gamă de se...

Ceasurile de lemn NOAH, de acum și cu o gamă de serie

Startup-ul de design și producție de ceasuri din lemn NOAH Watches, fondat de Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, lansează în această primăvară prima gamă de serie – ceasurile Aspire. Spre deosebire de ceasurile unicat vândute până acum de startup-ul transilvănean, noua gamă va avea prețuri mai accesibile.

Colecția Aspire ne permite să oferim opțiuni tuturor iubitorilor de ceasuri de bună calitate, fără ca prețul să fie o barieră. În această gamă, consumatorul va regăsi aceeași amprentă creativă NOAH, lemn atent selectat și un produs în serie limitată”, spune Ruben Perju, co-fondator NOAH.

Sub conceptul ”Designed in Transylvania”, gama va cuprinde 6 modelele originale – 3 de damă respectiv 3 pentru bărbați – și este disponibilă pentru precomandă din această primăvară, exclusiv pe www.noah-watch.com. Prima ediție Aspire va cuprinde 100 de bucăți pentru fiecare model, prețul acestora porneste de la 599 lei în perioada de precomandă.

Cele 6 modele Aspire combină metalul și lemnul, sunt rezistente la apă și vor avea o singură opțiune de personalizare, spre deosebire de produsele unicat, unde posibilitățile sunt multiple. Esențele de lemn folosite pentru această gamă vor fi abanos, măslin, padauk african și kingwood.

Prețul unui ceas unicat Noah pornește de la 199 euro, iar cel mai scump produs vândut sub acest brand a costat 600 de euro, fiind un ceas special, cu 48 de microcristale inserate manual pe cadran.

Anul acesta, NOAH Watches își propune să ajungă la 1.500 de ceasuri vândute, o creștere de aproape 50% față de 2018, când au fost puse pe piață 800 de exemplare de ceasuri unicat.

Pentru finalul acestui an, startup-ul estimează un rulaj de 250.000 euro pe cele două game din portofoliul actual.

Fondat în 2016, de catre Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, NOAH Watches este un startup cu capital românesc și face parte din Grupul de firme APS, aflat în portofoliul antreprenorului clujean Cătălin Chiș.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.