READING

Cel mai mare retailer de fashion din România a des...

Cel mai mare retailer de fashion din România a deschis al 300-lea magazin

PEPCO, cel mai mare retailer de fashion din piața românească, după cifra de afaceri, și lider pe segmentul hainelor pentru copii, a deschis în județul Argeș (Pitești – Bascov) magazinul cu numărul 300 din România, devenind astfel și retailerul cu cea mai rapidă expansiune, atât la nivel local, cât și ca grup, la nivel european. Pentru anul viitor, are în plan să mai deschidă 200 de magazine, iar pe termen mediu și lung, obiectivul grupului polonez este să devină numărul 1 în Europa, prin deschiderea magazinelor pe noi piețe, dar și prin consolidarea poziției pe piețele existente.

PEPCO operează peste 2000 de magazine în 12 țări (Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Estonia, Ungaria, Lituania, Letonia, România, Polonia, Slovacia, Slovenia, Italia), urmând să se extindă și pe noi piețe, printre care Serbia.

Strategia de extindere PEPCO a vizat deschiderea de magazine și în localități cu mai puțin de 20.000 de locuitori, iar în acest moment retailerul are o vastă acoperire națională, cu cel puțin câte un magazin în fiecare județ din țară.

Brandul a fost lansat în 2004 în Polonia și a captat încă de la început atenția clienților, ceea ce a condus la extinderea operațiunilor în Europa Centrală și de Est. Potrivit cercetărilor de marketing din domeniu, clienții aleg să viziteze magazinele PEPCO datorită proximității și raportului calitate-preț echitabil.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.