READING

CEO-ul global AVON, pentru prima dată în România...

CEO-ul global AVON, pentru prima dată în România

Sheri McCoy, CEO-ul AVON, a fost prezentă la aniversarea de 20 de ani a companiei în România. Aflată pentru prima oară în țara noastră, McCoy este una dintre cele mai puternice femei din lumea afacerilor, potrivit topului Fortune.

Sheri McCoy, CEO, AVON

”Sunt onorată să vă fiu alături și să celebrăm echipa noastră din România, care de 20 de ani se hrănește cu inovație, reușind astfel să își mentină an de an locul, nu doar în inima consumatorilor, ci și poziția în primele 15 piețe AVON din lume”, a declarat Sheri McCoy, CEO, AVON.

Sheri McCoy a devenit CEO al companiei AVON în luna aprilie a anului 2012 și la finalul lunii martie anul viitor se va retrage din funcția de Chief Executive Officer al companiei.

Produsele vedetă ale noului sezon, anunțate în cadrul aniversării 

Gama Fragrance se îmbogățește cu un nou parfum, care o are drept imagine pe actrița Eva Mendes și care aduce în premieră conceptul de layering în universul parfumurilor. Eve Duet are un ambalaj special care înglobează  două arome și permite personalizarea parfumului în funcție de momentul zilei sau de starea de spirit. Parfumul va fi lansat pe 28 septembrie.

Rujul Liquid Lip din portofoliul mark., o explozie de culoare în 20 de nuanțe, cu primer încorporat, pentru un plus de hidratare și rezistență, o are drept ambasadoare pe INNA și este disponibil în două tipuri de texturi – mată și lucioasă. Produsul poate fi testat în aplicația AVON Make-up Mirror, unde utilizatorii pot încerca produsele de make-up AVON, în toate culorile și texturile disponibile. În plus, noua aplicație pune la dispoziție machiaje realizate de Make-up Artistul AVON – Roxana Minea, opțiuni de setare a intensității produselor alese pentru a obține efecte variate, dar și trucuri interactive sau posibilitatea de a vedea în timp real rezultatele before & after. Produsele preferate pot fi selectate direct din aplicație și comandate apoi de pe www.avon.ro. Aplicația Make-up Mirror poate fi descărcată gratuit din AppStore și Google Play.

În categoria skin care, AVON lansează un produs ieșit de curând din laboratoarele institutului de cercetare al companiei din New York: Anew Infinite Effects. Principiul de funcționare este simplu. Atunci când folosești luni de zile același produs anti-aging, pielea se obișnuiește cu formula, iar rezultatele încetează să mai apară. Anew Infinite Effects are o rețetă clară: o săptămână folosești crema numărul 1, o săptămână pe cea de-a doua, conform specificațiilor de pe ambalaj. Nu este un produs 2 în 1, ci un tratament sigur, construit pe baza a două formule inovatoare.

Miracle Densifier Volume Collection din gama Advance Techniques pentru îngrijirea părului o are drept ambasadoare pe Antonia. Noua gamă oferă părului un aspect dens și voluminos, dar și un plus de elasticitate datorită complexului de aminoacizi, vitamine și extract de alge.

Liquid Lip by mark., Advance Techniques Miracle Densifier Volume Collection și Anew Infinite Effects vor fi lansate pe 19 octombrie.

Noutatea sezonului

Avon lansează împreună cu designerul Lana Dumitru o colecție capsulă care cuprinde elemente vestimentare și accesorii în texturile și vizualurile care au consacrat brandul LANA. Colecția se va lansa în Broșura 16, începând cu 9 noiembrie. Produsele vor fi disponibile în broșură și pe www.avon.ro.

Aniversarea a avut loc pe 21 septembrie, în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanți ai companiei, ambasadori ai brandului și parteneri din presă și blogosferă.

Lana Dumitru și Anca Sînă Serea

Gazda evenimentului a fost Anca Sînă Serea, ambasadoarea parfumurilor AVON. Rând pe rând, Anca le-a invitat pe scenă pe Angela Crețu – Vice President AVON Europa Centrală și General Manager AVON România și Moldova, Sheri McCoy – CEO AVON, pe Stela Toderașcu – Senior Manager Commercial Marketing AVON România și Moldova, pe designerul Lana Dumitru.

Angela Crețu, Vice President AVON Europa Centrală și General Manager AVON România și Moldova

Stela Toderașcu, Senior Manager Commercial Marketing AVON România și Moldova

La nivel global, brandul AVON este prezent pe 57 de piețe și are peste 6 milioane de reprezentanți.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.