READING

Cercei și brățări din PET-uri și mase plastice rec...

Cercei și brățări din PET-uri și mase plastice reciclate

Brandul românesc Katerini a lansat o colecție de accesorii făcute din materiale reciclate.

Colecția capsulă Silver Lining este realizată integral din PET-uri și mase plastice reciclate și aceasta cuprinde cercei, brățări, accesorii de păr și broșe, decorate cu linii fine, argintii.

”În perioada aceasta, am priceput, realmente, că Planeta răspunde la dezechilibrul creat, am înțeles ce înseamnă un eco-sistem rănit și cum se întorc toate acestea înapoi la noi”, declară Ecaterina Colasîz, creatoarea brandului Katerini.

”Din punct de vedere social, o colecție realizată din materiale reciclate poartă însemnul inițiativei și are puterea exemplului. Cel mai important, în timpul și mai ales, locul în care ne aflăm, este să oferim informație și să contribuim la conștientizare. Ideea nu este să încurajăm consumerismul prin aceste produse, ci mai degrabă conceptul și inițiativa, care sunt un plus valoare pentru noi ca oameni și pentru noi ca brand”, adaugă Ecaterina.

Accesoriile Katerini pot fi achiziționate din magazinul online www.katerinimou.com, din showroom-ul de prezentare, situat în Strada Madrid 4, București. Piesele mai sunt disponibile și în alte magazine din capitală, precum: showroom Otilia Brăiloiu (Str. Brazilia 16), Ro Land, JW Marriott (Calea 13 Septembrie 90) și Molecule F (Str. Gen. Eremia Grigorescu 4).

 

Katerini este unul dintre proiectele selectate în cadrul proiectului New Future, o inițiativă pro-bono prin care agenția 2activePR vine în sprijinul micilor antreprenorilor români ce și-au construit sau sunt pe cale să își construiască o afacere bazată pe sustenabilitate și  inovație, pe folosirea resurselor locale, pe generarea unui impact pozitiv în comunitatea căreia i se adresează, dar și pe respectul față de furnizori și parteneri.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.