READING

Cercetare: noi ingrediente în industria cosmeticel...

Cercetare: noi ingrediente în industria cosmeticelor

Compania germană BASF și distribuitorul acesteia BTC Europe au prezentat, la începutul lunii aprilie în cadrul unui eveniment de profil la Londra, cele mai recente soluții și formule dezvoltate de companie, cu aplicabilitate în industria produselor cosmetice și de îngrijire.

Collalift™ 18 – un nou ingredient activ dezvoltat de BASF, pe bază de extract de mahon african, are rolul de reface elasticitatea pielii și de a reduce vizibil porii și ridurile. Stimulează producerea de colagen XVIII, un element cheie în structura pielii.

Oligolin™ – cel mai nou ingredient activ anti-aging, dezoltat de BASF, pe bază de semințe de in, cu efect de rejuvenare a pielii.

Sveltine® ST – noul ingredient creat pe bază de extracte de flori, frunze și tulpină de răchițan are efect de remodelare a siluetei.

Cetiol® 4 All –un emolient foarte bine tolerat de piele și ochi, cu multiple întrebuințări: produse pentru îngrijirea feței și a corpului, produse de colorare, antiperspirante și deodorante.

“Alive” – după succesul colecției Color Trends 2017 “Life in full color”, BASF lansează un nou concept în materie de produse de styling pentru păr, cu accent pe ideea de coafuri cât mai naturale.

BASF Group este o companie germană, cu vânzări de aproximativ 58 de miliarde de euro în 2016, ce deține un portofoliu vast de produse, organizat în cinci mari segmente: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions și Oil & Gas. Compania are aproximativ 114.000 de angajați și este listată la bursele din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) și Zurich (BAS).

Credit foto: BASF

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.