READING

Cine este nol GM Avon Cosmetics România?

Cine este nol GM Avon Cosmetics România?

După ce în ultimii cinci ani a condus operaţiunile din Cehia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Lituania și Letonia, Andreea Moldovan este de luna aceasta noul General Manager al Avon Cosmetics România, preluând totodată și conducerea unei noi regiuni Avon formată din România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia, cu o valoare totală a operaţiunilor coordonate de peste 150 milioane $.

Adbreea Moldovan, General Manager, Avon Cosmetics România

Andreea Moldovan și-a început cariera în Avon în 1998 ca director de vânzări în Cluj Napoca, au urmat rolurile de director naţional de vânzări în Maroc şi România, fiind apoi director regional de vânzări pentru Europa de Est. Ea este a doua româncă expat care se întoarce în România, după ce acum un an, Angela Creţu, a revenit în ţară pentru a conduce operaţiunile din 19 pieţe, în rolul de Group Vice President Avon Central Europe.

Numirea Andreei Moldova vine după promovarea lui Răzvan Diraţian, cel care condus afacerea din România peste 8 ani, în prezent, în rol de General Manager Avon Filipine, o piaţă de top Avon, aflată în top 5 la nivel global.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.